Detergenti

Detergentii obisnuiti contin de multe ori agenti de curatare toxici pentru viata acvatica (ex. nonylphenol ethoxylate care este perturbator endocrin si imita estrogenul), fosfati (interzisi in UE din 2013) si inalbitori toxici, coloranti si substante petrochimice care pot cauza cancer sau alte efecte adverse in cazul oamenilor, accentuatori de culoare care sunt posibili toxici pentru oameni, solventi toxici pentru oameni si viata acvatica, sode caustice care pot provoca iritatii pielii.

Pielea bebelusilor este sensibilia iar detergentii cu care speli hainutele bebelusului tau pot afecta calitatea si textura hainutelor, indiferent cat de bine le clatesti, iar pielea micutului tau se poate irita sau poate dezvolta alergii.

Pentru a te asigura ca nu iti expui bebelusul niciunui risc care poate fi cauzat de detergentii clasici, opteaza pentru detergentii ecologici/organici si biodegradabili si foloseste-i inclusiv la spalarea hainelor tale, pentru ca si cu ele intra micutul tau in contact cand il iei in brate.

Mai multe informatii: EPA.gov 1 si , wikipedia.

Categoria nu contine momentan niciun produs.

Categorii

Contactati-ne

Program: Lu-Vi 10:00-18:00

Telefon:0726 677 042

Contactati-ne