Termeni si Conditii

Magazinul on-line www.Bocanila.ro este proprietatea societatii comerciale Viar Online Consulting SRL. Achizitionarea produselor prezente in oferta online a acestui magazin presupune acceptarea de catre cumparator a termenilor si conditiilor prezentati aici. Pentru o experienta reusita si evitarea neplacerilor, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

SC Viar Online Consulting SRL isi asuma dreptul de a putea modifica aceste prevederi, precum si site-ul magazinului online www.Bocanila.ro fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre clienti in acest sens. SC Viar Online Consulting SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe acest site, indiferent de natura si cauza acestora.

In cele ce urmeaza, termenul "client" se refera la orice utilizator al site-ului www.Bocanila.ro.

Achizitionarea produselor

Clientul poate achizitiona orice produs din magazinul online www.Bocanila.ro. SC Viar Online Consulting SRL se obliga sa livreze produsele comandate doar daca acestea se afla pe stocul propriu sau al furnizorului cu care societatea colaboreaza, la pretul la care au fost comandate. SC Viar Online Consulting SRL nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate si se obliga sa instiinteze clientul daca produsele comandate nu se afla pe stoc, lasand la latitudinea clientului decizia de a inlocui produsele - caz in care este necesar acceptul expres al acestuia - sau de a renunta la comanda.

Plasarea comenzilor se face prin intermediul site-uluia, al telefonului sau emailului. Dupa plasarea unei comenzi, clientul va putea fi contactat de catre un reprezentant al societatii pentru confirmare si stabilirea detaliilor de livrare. O comanda se livreaza doar dupa ce, in cazul in care s-a incercat contactarea, clientul a fost contactat si a confirmat comanda. Pentru a putea fi contactat, este necesar ca datele introduse de client - email si telefon - sa fie corecte. In cazul in care se incearca contactarea clientului si se esueaza in mod repetat (numar de telefon incorect, adresa de email gresita, etc), comanda se anuleaza automat.

Prezentarea produselor pe site-ul www.Bocanila.ro se realizeaza prin intermediul descrierilor si a pozelor cu caracter informativ. Atat pozele cat si produsele sunt oferite si prezentate clientului asa cum sunt ele receptionare de la producatori sau de la furnizorii societatii Viar Online Consulting SRL.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, indiferent de motiv, societatea Viar Online Consulting SRL se obliga sa instiinteze clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, lasand la latitudinea acestuia livrarea sau anularea comenzii.

Garantia produselor

SC Viar Online Consulting SRL garanteaza originalitatea produselor comercializate asa cum sunt ele preluate de la furnizori. In cazul anumitor produse (ex. carucioare auto), acestea sunt livrate insotite de certificatul de garantie, caz in care se va apela la acest certificat in cazul aparitiei defectiunilor dupa data la care au fost receptionate produsele de catre client.

SC Viar Online Consulting SRL este de acord cu returnarea produselor in cazul unui defect de fabricatie in termen de 10 zile lucratoare de la data livrarii produselor, cu respectarea conditiilor specificate mai jos:

Returnarea produselor

Conform legii 177 din data de 7 martie 2008, clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare. SC Viar Online Consulting SRL este de acord cu returnarea produselor in conditiile in care acestea nu corespund calitativ sau, din vina societatii, a fost livrat alt produs decat cel comandat, cu respectarea urmatoarelor conditii:

  • clientul trebuie sa anunte societatea prin intermediul e-mail-ului la office [@] bocanila [.] ro, comunicand motivul returului (optional) si dorinta de a returna sau a inlocui un produs - orice retur facut fara instiintarea in prealabil a societatii nu va fi procesat
  • societatea se obliga sa raspunda solicitarii clientului decizia privind returnarea produselor 
  • returnarea produselor se poate face doar cu acceptul societatii produsul returnat trebuie sa fie in ambalajul original, in starea originala si sa fie insotit de documentele cu care a fost livrat
  • din motive de igiena si siguranta, anumite produse nu pot fi returnate
  • produsul returnat trebuie ambalat corespunzator pentru ca produsul sa ajunga intact la destinatie
  • pentru retur se vor folosi aceleasi servicii utilizate de societate pentru livrare

  • valoarea maxima a obligatiilor societatii Viar Online Consulting SRL fata de orice client in cazul livrarii necorespunzatoare a produselor comandate este valoarea sumelor incasate de SC Viar Online Consulting SRL de la respectivul client pentru produsele respective (exclusiv posibilele costuri de livrare)
  • cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre client

Securitatea datelor cu caracter personal

Site-ul www.Bocanila.ro este proprietatea SC Viar Online Consulting SRL, operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 19746.

In cadrul magazinului online www.Bocanila.ro clientul este responsabil pentru orice activitate care survine prin accesarea contului si parolei personale. Societatea Viar Online Consulting SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile cauzate de neglijenta clientului privind securitatea si confidentialitatea datelor sale de acces pe site-uri.

SC Viar Online Consulting SRL asigura securitatea si confidentialitatea datelor clientilor in limitele sistemului informativ. Societatea nu raspunde pentru defectiunile ce nu depind de aceasta si care pericliteaza securitatea serverelor pe care este gazduit magazinul online www.Bocanila.ro.


Informatiile din contul de inregistrare si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru informarea clientului si realizarea comunicarii intre societate si client. Datele personale ale clientului vor putea fi folosite de catre SC Viar Online Consulting SRL strict in scopul declarat si nu vor fi facute publice fara acordul clientului. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau sa efectueze orice verificari, numai la solicitarea justificata a acestora, in conformitate cu legile in vigoare.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.Bocanila.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Drepturile de autor

Continutul site-ului www.Bocanila.ro include texte, imagini, elemente grafic, design, aplicatii, programe, scripturi si alte date - originale sau oferite de producatori/colaboratori cu dreptul de utilizare - si constituie proprietatea societatii Viar Online Consulting SRL si/sau al asociatilor sai si/sau al partenerilor sai si/sau al furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea, fara acordul scris al Viar Online Consulting SRL, a oricarora dintre elementele de natura celor enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Clientului i se garanteaza de catre societate access limitat pe site, in interes personal. Clientul nu are dreptul de a descarca, modifica, reproduce, copia, vinde, exploata - integral sau partial - site-ul www.Bocanila.ro fara acordul scris al SC Viar Online Consulting SRL.
Daca observati ca au fost incalcate drepturile de autor, va rugam sa ne contactati la office [@] bocanila [.] ro.

Conditii legale

Prin folosirea site-ului www.Bocanila.ro clientul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel ce ar putea sa apara intre client si societatea SC Viar Online Consulting SRL si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de instanta competenta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu crearea contului, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.


Categorii

Contactati-ne

Program: Lu-Vi 10:00-18:00

Telefon:0726 677 042

Contactati-ne